Ajuntament de Tarragona

Tornar enrere

Rampa d'accés a l'estació de trens

Alberto Puga Alberto Puga  •  10-05-2021  •  Districte Centre  • 

Barrera arquitectònica en l'accés a l'estació i aparcament de motos actual
Barrera arquitectònica en l'accés a l'estació i aparcament de motos actual

Codi proposta d'inversió: 288

L'accés a l'estació de trens de Tarragona des del passeig d'Espanya conté una barrera arquitectònica en forma d'un tram de graons. Això fa impossible per a persones amb mobilitat reduïda, per exemple en cadires de rodes, d'arribar-hi per aquesta via sense ajuda, doncs els hi caldria travessar vies de circulació tres vegades per pasos de vianants, un d'ells sense gual havent de salvar dues vorades. Pels mateixos motius, l'accés a l'estació és també molt dificultós per a cotxets d'infants i per a persones arrossegant maletes de rodes.

La solució que es proposa és l'eixamplament de la vorera des de l'entrada a l'estació fins al pas de vianants, al llarg del passeig d'Espanya, ocupant eventualment l'espai que ara ocupa l'aparcament de motos. Així se salvaria de manera fàcil el tram de graons sense haver-los d'eliminar. D'altra banda, caldria també fer el pas de vianants accessible per a persones amb mobilitat reduïda, idealment mitjançant un pas elevat reductor de velocitat, anivellat amb les voreres.

Ubicació: Passeig d'Espanya

Informe de cost

El projectes és viable tècnicament i per això passa a la fase de votació popular. En cas que sigui un dels projectes escollits, les especificacions tècniques i la seva implementació es coordinaran amb la conselleria corresponent. I en cap cas podrà superar el pressupost assignat inicialment


Necessites iniciar sessió o Registrar-te per fer comentaris.
No hi ha fites definides