Ajuntament de Tarragona

Icona de Debats

Debats

Debat PLH: L'Habitatge és un problema a Tarragona?

  4 Comentaris  •  25-02-2020  •  Pla local de l'habitatge  •  Organització

L'Ajuntament de Tarragona, juntament amb la Càtedra d'Habitatge de la URV, ha començat la redacció d'un nou Pla Local de l'Habitatge que ha d'ajudar a definir les polítiques municipals d'habitatge per als propers anys, adaptant-se a les noves i complexes circumstàncies del moment.

El repte d'aquest debat consisteix en recollir el màxim d'aportacions que ens ajudin a tenir una visió real de com es troba l'habitatge avui a la nostra ciutat des de la perspectiva de la pròpia ciutadania. És per aquest motiu que us animem a tots i totes a donar-nos al vostra opinió!

Comencem el debat amb una reflexió: L'HABITATGE ÉS UN PROBLEMA A TARRAGONA?

Per a més informació sobre el procés participatiu del PLH: https://participa.tarragona.cat/system/documents/attachments/000/000/032/original/054840e4eff9a2cf4e97a3a93f299edf19d42fe8.pdf

No estic d'acord 0%
2 vots

PLA LOCAL TARRAGONAJOVE 2024

  2 Comentaris  •  06-05-2020  •  Tarragona Jove

L’Ajuntament de Tarragona, amb la coordinació de la conselleria de joventut, impulsa un nou pla director de les polítiques municipals adreçades a les persones joves de la ciutat, el Pla local Tarragonajove (PLTJ2024). 

El Pla local Tarragonajove recull les línies estratègiques i les actuacions per al desenvolupament de les polítiques de joventut per als propers quatre anys (2021-2024).

Aquest Pla ha de ser la principal eina que coordina d’una manera integral les accions i els serveis que s’adrecen a les persones joves de la ciutat de Tarragona.

1/ PER QUÈ UN NOU PLA LOCAL DE JOVENTUT Els programes, serveis i recursos descrits en el Pla Local Tarragonajove es troben en constant revisió i actualització de les línies d’acció per la qual cosa cal considerar-lo com a una eina viva i dinàmica.

2/ ESPAI DE DEBAT I OPINIÓ En aquest procés, la implicació de la població jove de la ciutat, entitats i col·lectius, així com de les persones professionals vinculades a les polítiques de joventut, ha d’esdevenir cabdal. 

Tema de debat a exposar o tractar: TARRAGONA JOVE: ESPAIS I RECURSOS PER A JOVES. Propostes de suport, acompanyament i apoderament de les persones joves per la promoció del seu desenvolupament personal, social i comunitari. Visió actual i perspectives de futur.  

Us enllacem aquí amb documents de referència i consulta per seguir el debat, opinar i aportar propostes:

https://tarragonajove.org/pla-local-tarragonajove/

No estic d'acord 0%
1 vot