Ajuntament de Tarragona

Està previst que es constitueixi el Consell Municipal de Salut de Tarragona com un òrgan de participació de caràcter consultiu. Creus que el Consell pot ser útil per millorar l’àmbit de la salut a la ciutat? Raona per què sí o per què no.

Respostes obertes (4)


Necessites iniciar sessió o Registrar-te per fer comentaris.
  • FrancescM

    Estic segur que si, sobretot si té la capacitat de reunir moltes opinions del carrer juntament amb tècnics especialistes en la matèria. Les idees comunes segur que seran les que s'hauran de prioritzar. Fòrums com aquests estan molt bé però, a la vista està que no acaben d'arribar o convèncer a molta gent per participar-hi. Potser mitjançant una App o potenciant encara més a través de medis o les mateixes xarxes de l'ajuntament es podria aconseguir. Malauradament poca gent té l'hàbit saludable de buscar una estona per obrir l'ordinador, registrar-se a la web de l'ajuntament i pensar una bona argumentació per escriure en aquest fòrum. Potser hi té a veure la velocitat en la què vivim però per fer rebaixar-la i fer saludable hi haurem d'entrar una mica d'alguna manera i cridar-hi l'atenció

    Sense respostes
  • Tocar Ferro

    I tant, cal saber què necessita la ciutadania. Res millor que consultar als mateixos habitants de Tarragona. I encara més parlant de la salut, que es deixa de banda massa sovint al no ser una cosa que produeix un rendiment econòmic o una productivitat... Millorar la salut ciutadana es fer una ciutat millor i més humana!

    Sense respostes