Ajuntament de Tarragona

Tornar enrere

Instal·lacions municipals de rugbi

Aivlis Aivlis  •  14-12-2018  •    Sense comentaris
IMG_4509_corregida.jpg
IMG_4509_corregida.jpg


Codi de la proposta: TAR-2018-12-118

Una capital de província hauria de disposar d'unes instal·lacions municipals dignes per a la pràctica de rugbi.

En aquest país, sembla que l'únic esport possible és el futbol. I no hi estic en contra, però sí de veure que la majoria de partits estan plens de males pràctiques, falta de respecte i, fins i tot, insults i baralles, inclús des de categories ben petites. La pràctica d'un esport, ha de tenir la part de formació i competició, sense perdre l'essència de joc net.

El rugbi és honestedat, respecte i amistat. No veureu grans dispositius de seguretat al voltant de cap estadi, cap instal·lació. No veureu baralles de les dues aficions. El rugbi és un esport i es defensa jugar net: hi ha silenci a les grades quan un jugador xuta a pals, només el capità pot dirigir-se a l'àrbitre de vostè, s'accepten les seves decisions tot i no estar d'acord, és un deshonor fer jugades perilloses probables de fer mal a un altre jugador, ... Sobretot, s'agraeix que hagi vingut a casa un altre equip perquè sense la seva presència, no s'hagués pogut disputar el partit. I el famós "3r temps" existeix per deixar al camp la competitivitat i gaudir de la companyia d'altres jugadors que gaudeixen de la mateixa afició. Aquests valors es transmeten des dels clubs fins a la família del jugador/a. I realment es pot disfrutar molt d'aquest esport.

Per això no s'entén anar a molts llocs per jugar els partits fora de casa i trobar que altres poblacions no capitals de província, disposen de camps municipals per jugar a rugbi. A la ciutat fa falta donar suport a l'únic club que porta el seu nom i que el porta arreu del món. Unes instal·lacions completes per a la formació i competició dels/les jugadors/es i per atendre correctament als socis, simpatitzants i públic assistent. La ciutat guanyaria molt sent atractiva per organitzar tornejos amb d'altres clubs d'arreu del món, per estar degudament preparada.

Vols conèixer l'honestedat del rugbi?

Aquesta proposta no té notificacions.

Necessites iniciar sessió o Registrar-te per fer comentaris.
No hi ha documents pujats