Ajuntament de Tarragona

Tornar enrere

Instal·lacions municipals de rugbi

Aivlis Aivlis  •  14-12-2018  •    Sense comentaris
IMG_4509_corregida.jpg
IMG_4509_corregida.jpg


Codi de la proposta: TAR-2018-12-118

Una capital de província hauria de disposar d'unes instal·lacions municipals dignes per a la pràctica de rugbi.

En aquest país, sembla que l'únic esport possible és el futbol. I no hi estic en contra, però sí de veure que la majoria de partits estan plens de males pràctiques, falta de respecte i, fins i tot, insults i baralles, inclús des de categories ben petites. La pràctica d'un esport, ha de tenir la part de formació i competició, sense perdre l'essència de joc net.

El rugbi és honestedat, respecte i amistat. No veureu grans dispositius de seguretat al voltant de cap estadi, cap instal·lació. No veureu baralles de les dues aficions. El rugbi és un esport i es defensa jugar net: hi ha silenci a les grades quan un jugador xuta a pals, només el capità pot dirigir-se a l'àrbitre de vostè, s'accepten les seves decisions tot i no estar d'acord, és un deshonor fer jugades perilloses probables de fer mal a un altre jugador, ... Sobretot, s'agraeix que hagi vingut a casa un altre equip perquè sense la seva presència, no s'hagués pogut disputar el partit. I el famós "3r temps" existeix per deixar al camp la competitivitat i gaudir de la companyia d'altres jugadors que gaudeixen de la mateixa afició. Aquests valors es transmeten des dels clubs fins a la família del jugador/a. I realment es pot disfrutar molt d'aquest esport.

Per això no s'entén anar a molts llocs per jugar els partits fora de casa i trobar que altres poblacions no capitals de província, disposen de camps municipals per jugar a rugbi. A la ciutat fa falta donar suport a l'únic club que porta el seu nom i que el porta arreu del món. Unes instal·lacions completes per a la formació i competició dels/les jugadors/es i per atendre correctament als socis, simpatitzants i públic assistent. La ciutat guanyaria molt sent atractiva per organitzar tornejos amb d'altres clubs d'arreu del món, per estar degudament preparada.

https://elpais.com/diario/2010/11/28/domingo/1290918631_850215.html


Necessites iniciar sessió o Registrar-te per fer comentaris.
Aquesta proposta no té notificacions.
No hi ha fites definides