Ajuntament de Tarragona

Tornar enrere

MÉS ESPAIS D'OMBRA AL PARC FRANCOLÍ (zona vaixell)

Blanca GarMu Blanca GarMu  •  18-12-2018  •    Sense comentaris

Codi de la proposta: TAR-2018-12-122

Ampliar els espais d'ombra amb elements naturals (arbres, etc) o amb elements de construcció al Parc Francolí (zona vaixell Pirata)

Soc veïna del Parc Francolí i m’agrada gaudir d'una estona de joc i diversió al parc, (sobretot zona del Vaixell Pirata) amb les meves filles al sortir de l’escola (César August) i els caps de setmana. 

Disposem d'un parc molt bonic  on fins i tot s'hi desplacen pares amb els seus fills d'altres zones de la ciutat per la qualitat de l'espai i les instal·lacions, però, quan arriba la primavera i sobretot l'estiu,  els infants i pares no podem gaudir de les zones de joc perquè l'impacte del sol i la manca d'ombra es fa insuportable. Molts dels pares i mares estem d'acord amb una carència important de l'espai, la manca d'ombra a les zones de joc per als infants  i als bancs on ens seiem els pares per vigilar als nostres fills. 

La proposta es la següent, ampliar els espais d'ombra amb elements naturals (arbres, etc) o amb elements de construcció com ara petites teulades o instal·lacions decoratives que alhora ofereixin ombra a les zones de joc del  vaixell pirata i a les zones on els pares seiem. 


Necessites iniciar sessió o Registrar-te per fer comentaris.
Aquesta proposta no té notificacions.
No hi ha fites definides