Ajuntament de Tarragona

Tornar enrere

Assemblea ciutadana per transmetre les inquietuds de la ciutat

Patrick Patrick  •  01-02-2019  •    Sense comentaris
imatge2.jpg
imatge2.jpg


Codi de la proposta: TAR-2019-02-138

En una ciutat on les coses no funcionen bé, on es decideixen coses sense comunicar-les amb la ciutat, amb la gent, hauria d'haver una assemblea ciutadana i participativa per transmetre millores.

A Tarragona la gestió de la ciutat és pèssima, moltes vegades es prenen decisions sense valorar les prioritats de la ciutat i les inquietuds de la gent que durant molts anys s'han ignorat sense buscar una solució per millorar les condicions de la ciutat i la qualitat de vida en no existir una comunicació o un contacte mínim amb la ciutat.

- Les escoles són barracons

- Les inversions d'alguns projectes urbanístics són superiors per interessos econòmics deixant de banda altres projectes prioritaris.

- Alguns serveis públics entre d'altres estan gestionats per empreses privades valorant en gran part el benefici en comptes dels drets fonamentals.

- Mentre l'ajuntament segueix decidint coses sense escoltar les prioritats i les inquietuds de la gent, la bola es va fent més gran.

- Les noves construccions no compten amb plaques fotovoltaiques o fins i tot mòduls solars tèrmics per escalfar l'aigua.

- Els joves a part de les greus dificultats per trobar feina no poden independitzar-se per la problemàtica de l'especulació immobiliària que augmenta el preu dels habitatges.

- La qualitat-preu de l'empresa EMT és pèssima, el preu del viatge és molt elevat per a la qualitat del servei en general.


Necessites iniciar sessió o Registrar-te per fer comentaris.
Aquesta proposta no té notificacions.
No hi ha fites definides