Ajuntament de Tarragona

Tornar enrere

Revisar els semàfors adaptats per a invidents

Juanma Espinosa Juanma Espinosa  •  29-09-2019  •    Sense comentaris

Codi de la proposta: TAR-2019-09-144

A Tarragona manquen adaptacions sonores a alguns semàfors situats a carrers amb un fort volum de trànsit, cosa que fa molt perillós travessar-los per a les persones cegues i deficfients visuals.

Hi han molts carrers a la nostra ciutat que disposen de semàfots adaptats, però no hi són tots i, alguns, es poden considerar de màxima prioritat.

Alguns d'aquests semàfors que no estan adaptats són: els situats al bellmig de la Rambla Vella i que donen pas entre el carrer Comte de Rius i la Bocacalle; els semàfors que hi han entre la Via Augusta i Rafael Casanovas, Via Augusta i Baixada de la Beneficència, a l'Av. Vidal i Barraquer situat entre el pont de la Av. Roma i la Pl. Generalitat (davant de Joan Baptista Plana), etc., etc.

Per aquest motiu, la meva proposta va en el sentit de fer una revisió general de tots els semáfors de la ciutat, afegint aquells que jsiguin moltnecessaris, reubicant aquells que poguin ser més útils en altres pasos, etc.

Tots tenim dret a circular per la nostra ciutat amb la màxima seguretat possible, preservant al mateix temps el dret que tenim les persones amb discapacitat a la nostra autonomia personal.


Necessites iniciar sessió o Registrar-te per fer comentaris.
Aquesta proposta no té notificacions.
No hi ha fites definides