Ajuntament de Tarragona

Tornar enrere

Suprimir l'aparcament de motocicletes del tram peatonal del carrer Ixart

Alex Alex  •  25-04-2021  •    Sense comentaris
WhatsApp_Image_2021-04-28_at_20.18.09.jpeg
WhatsApp_Image_2021-04-28_at_20.18.09.jpeg


Codi de la proposta: TAR-2021-04-183

Els sorolls i la contaminació provocats pels vehicles de motor al tram peatonal del carrer Ixart provoca molèsties als veïns. Per aquest motiu és necessari suprimir els aparcaments de motocicletes.

La peatonalització d'un carrer ha d'implicar alliberar-lo de tota mena de vehicles a motor. En el cas del carrer Ixart, malgrat la peatonalització del tram més proper amb Estanislau Figueras, es van instal·lar aparcaments de motocicletes, amb els perjudicis a nivell acústic i ambiental que això suposa pels veïns, que pateixen els sorolls i la contaminació provocats per aquests vehicles.

Una solució molt assequible per l'Ajuntament seria suprimir els aparcaments de motocicletes i alliberar el carrer totalment de vehicles a motor, almenys en el tram peatonal. D'aquesta manera, els veïns del carrer podrien deixar les finestres obertes a l'estiu sense necessitat d'haver de sentir el soroll estrident d'algunes motocicletes ni respirar des de l'interior de les seves cases el diòxid de carboni que aquestes provoquen.


Necessites iniciar sessió o Registrar-te per fer comentaris.
Aquesta proposta no té notificacions.
No hi ha fites definides