Ajuntament de Tarragona

Tornar enrere

Aprofitar ESPAI NATURA parc Francoli per entitats com AAVV Jaume Vidal i Alcover

aferrando aferrando  •  27-04-2021  •    2 Comentaris

Codi de la proposta: TAR-2021-04-187

ESPAI NATURA FRANCOLÍ que torni a ser obert al públic. Per escoles o entitats Que es cedeixi l'espai a entitats de l'entorn com AAVV Jaume Vidal i Alcover.

ESPAI NATURA FRANCOLÍ de titularitat municipal era una concesió de Mediterània amb la condició que fos espai obert i d'informació de la Natura al ciutadà. Coma  veins som testimonis que  no és axií ja que està tancac al públic i només es veu què és d'ús privat.

el que diu a la web, no es compleix: i la informació és del 2013 fa 8 anys. L'espai està tancat des de fa mínim dos anys, tot i que posa cartell entrada lliure no és cert.

https://www.mare-terra.org/escuela-natura/

 Volem saber si la concesió encara és vàlida ja que s'ha d'actualitzar cada 4 anys o així, i pensem que ja  va finalitzar.  Si no ha finalitzat  que realment estigui oberta al ciutadà respectant les condicions de la concesió  l'ús públic.

 Demanem que sigui un espai d'us del ciutadà de veritat. .  Volem que es cedeixi l'espai a entitats de l'entorn com AAVV Jaume Vidal i Alcover i altres que no tenen seus on reunir-se.


Necessites iniciar sessió o Registrar-te per fer comentaris.
Aquesta proposta no té notificacions.
No hi ha fites definides