Ajuntament de Tarragona

Tornar enrere

Persianes a color. Recuperem el color als carrers de Tarragona.

Amancay Bz Amancay Bz  •  04-05-2021  •    8 Comentaris
Abans i després. Persiana de comerç intervinguda. (esbós)
Abans i després. Persiana de comerç intervinguda. (esbós)


Codi de la proposta: TAR-2021-05-202

Intervenir les persianes dels comerços de la Part Alta, transformar els carrers, recuperar la calidesa i el color d'aquest barri.

Fa temps que veig com el barri de la Part Alta es torna cada dia més gris. És casc antic, històric i patrimoni de la humanitat… però ja sigui pel pas del temps, pel descuit, la manca de presupost per mantener tant patromoni, el tancament de tants comerços o tantes altres raons…en fi, si volem tornar-li el color hem de involucrar-nos.

Què proposo? Intervenir les persianes dels comerços de la Part Alta, transformar els carrers, recuperar la calidesa i el color d'aquest barri tan especial i que fa temps sembla que només és important que llueixi per a les festes majors.

Per què? El barri de la Part Alta es torna cada dia una mica més gris, ara és un bon moment per dues raons: necessitem recuperar el color del casc antic de la nostra ciutat i tombe és una molt bona forma de donar suport al comerç local que tant ho necessita.

Com? Parlant amb els comerciants (ja ho hem compartit amb alguns), fer-los part del projecte, dissenyant en conjunt un esbós que els representi i que sigui respectuós amb la ciutat. Un cop llest l'esbós es passa a una jornada intensa de pintada acordant prèviament amb el comerç i veïns per no provocar molèsties.

Pressupost? Aquest projecte implica poc pressupost i el canvi pel barri i la cuitat seria molt gran.

Tant de bo es pugui dur a terme aquest projecte, que creixi, que es puguin extendre a altres barris i que es generi un col·lectiu amb ganes de donar-li color a la nostra ciutat, Tarragona.


Necessites iniciar sessió o Registrar-te per fer comentaris.
Aquesta proposta no té notificacions.
No hi ha fites definides