Ajuntament de Tarragona

Tornar enrere

Reacondicioanment dels teatres dels Centres Cívics,

Comparsa la Unió Comparsa la Unió  •  07-05-2021  •    Sense comentaris
Teatre sant pere y sant pau
Teatre sant pere y sant pau


Codi de la proposta: TAR-2021-05-214

Degut a les noves normatives de ventilació dels espais, tenim els teatres dels centres cívics tancats i abandonats per la manca de manteniment, alguns d'ells està igual que quant els van inaugurar.

Tenim Teatres municipals dins dels centres civícs de total la ciutat, en espacial als barris, teatres abandonats, i actualment clausurats per la nova normativa de ventilació pel covid-19, proposem que poc a poc es vagin rehaibilitant, adaptant els teatres a les noves mesures de ventilació i absatracció d'aire, dotant d'equips dignes de só i llum, amb un personal capacitat per al seu manteniment i manipulació, espais reservats per a persones amb mobilitat reduida, i patis de butaques anclades en condicions dignes de cualsevol teatre. reestructurar i crear sortides d'emergencia.

Facilitar la cessió de l'espai a les companyies de la ciutat per a poder fer residencies, presentacions, o a les entitats per organitzar els seus actes culturals, sempre que es faci servir com a Teatre, no com a espai polivalent.  

Poder fomentar la cultura als barris, i que des del departamet de cultura no només es programi al teatre Tarragona, si nó que també s'aproximi la cultura als barris, pero al Nivell del teatre Tarragona, no per ser un teatre de barri portar coses sense calitat. 

 

 


Necessites iniciar sessió o Registrar-te per fer comentaris.
Aquesta proposta no té notificacions.
No hi ha fites definides