Ajuntament de Tarragona

Tornar enrere

Arreglar i mantenir les pistes esportives de la Móra - Tamarit

AVV La Móra-Tamarit AVV La Móra-Tamarit  •  Organització  •  10-05-2021  •    Sense comentaris
Fotos_Poli.JPG
Fotos_Poli.JPG


Codi de la proposta: TAR-2021-05-233

Arreglar la zona Poliesportiva de La Móra - Tamarit per evitar la seva degradació i el risc de caigudes a les pistes, i fer-hi un manteniment periòdic

A la Móra tenim una espècie de poliesportiu deixat de la mà de Deu. Degut a que no s’hi fa cap mena de neteja ni manteniment ha esdevingut una zona que es va degradant: Mal estat de les tanques, creixement de plantes a les pistes i pintades de grafitis. Per altra banda, el terra de les pistes es va aixecant, la qual cosa suposa un important risc d’ensopegar-hi i causar accidents mentre es juga.  

L’associació de veïns de La Móra Tamarit proposem arreglar les pistes esportives per tornar-les a deixar en un estat digne.  

En una primera actuació es tracta d’ arreglar el terra de les pistes, tornar a pintar-les, netejar-les de plantes, arreglar les tanques, i treure pintades. I posteriorment que l’Ajuntament en faci manteniment

Aquesta actuació, que no es més que fer un manteniment adequat d’un espai públic,  forma part d’una sèrie de reivindicacions que es fan des de la AA VV per millorar i dignificar el barri de La Móra – Tamarit.


Necessites iniciar sessió o Registrar-te per fer comentaris.
Aquesta proposta no té notificacions.
No hi ha fites definides