Ajuntament de Tarragona

Tornar enrere

Comunica't pel tòtem de plaça

Inene_m.g Inene_m.g  •  12-05-2021  •    Sense comentaris
Tòtems de plaça
Tòtems de plaça


Codi de la proposta: TAR-2021-05-251

Situar espais perquè la ciutadania i les entitats es puguin anunciar i així millorar la imatge de la ciutat i dinamitzar els barris.

Situar tòtems informatius en diferents punts concorreguts de la ciutat, on les entitats, persones particulars, associacions... es puguin anunciar.

A Tarragona tenim pocs espais on es puguin penjar cartells. Moltes vegades ens trobem amb façanes d'edificis abandonats o per llogar encartellats. 

Amb la ubicació d'aquests espais en concentrarien els cartells en aquests espais, sent per tant una manera d'evitar que s'encartellin edificis i parets, millorant la imatge de la nostra ciutat. Aquests tòtems formarien part del paisatge urbà i serien punts de referència on la gent s'anunciaria i els vianants podrien llegir les coses que passen a la ciutat. D'aquesta manera serien un motor de dinamització de la ciutat i dels diferents barris que la formen. Aquests tòtems podrien arribar a ser punts de referència, coms els tòtems informatius quan visites una ciutat i poble i vas llegint la informació sobre els diferents punts destacables. 

En un món on el format físic sembla que hagi de desaparèixer darrere de les xarxes socials, seria una aposta pel que és tradicional, que pot arribar a totes les persones i que no està regida per un algoritme ni per galetes ("cookies"). 

De fet, no és una idea nova, es fa a la majoria de pobles i ciutats d'arreu del món. De fet, a les imatges un posem alguns exemples, ja que hi ha dissenys innovadors, elegants, divertits, formals, clàssics... 

No se'ns fa estrany veure publicitat en edificis, marquesines, autobusos públics, pantalles... Convertint l'espai públic en un aparador de les grans empreses. Aquests tòtems, a manera de taulell d'anuncis, farien que entitats, associacions, persones particulars, concerts, teatre, espectacles de dansa i circ, etc., poguessin tenir un espai on anunciar-se i d'aquesta manera atreure el públic. 

 


Necessites iniciar sessió o Registrar-te per fer comentaris.
Aquesta proposta no té notificacions.
No hi ha fites definides