Ajuntament de Tarragona

Tornar enrere

Falten papereres

loligu loligu  •  13-11-2018  •    1 Comentari
Papereres en mal estat
Papereres en mal estat


Codi de la proposta: TAR-2018-11-77

Falten moltíssimes papereres al Barri de Bonavista

PAPERERES A BONAVISTA

La falta de papereres al nostre Barri ha fet d'aquest que als últims anys podem trobar restes de brossa al terra, cosa que no és gens agradable per a qui està passejant un dia normal, o acava de sortir de l'escola .

  1. AMB LA RENOVACIÓ I INVERSIÓ DE NOVES PAPERERES GUANYARIEM HIGIENE: podriem contribuir al conjunt de mesures destinades a prevenir les infeccions i l'aparició de malalties infeccioses. Netejant, ficant de noves, i conservant aquestes de noves eliminariem les matèries indesitjables, com la matèria orgànica que poden contenir microorganismes. La detersió és l'acció de neteja que consisteix a prendre les brutícies que s'adhereixen a l'objecte o al teixit viu.
  2. L'ACCÉS A UN ENTORN SA ÉS UNA CONDICIÓ PER AL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE:  El desenvolupament sostenible és el desenvolupament que satisfà les necessitats del present sense comprometre la capacitat de les generacions futures per satisfer les seves pròpies necessitats, amb l'utilització d'aquestes mllorariem el nostre entorn, però sobre tot a nosaltres mateixos.
  3. SIGUEM MÉS CIVICS, ENTENEM-NOS MILLOR: El civisme constitueix el conjunt de qualitats que permeten als ciutadans viure a un barri, és a dir, viure en comunitat tot respectant unes normes de convivència pacífica, acceptant les regles de joc de la democràcia i els drets fonamentals. Cívic és el comportament propi o característic de la persona que viu al barri i que quan s'acabi de menjar un xiclet pugui trobar-se una paperera on poder llençar l'embolcall d'aquest.
  4. FER MÉS CÒMODA LA VISIÓ DELS VEÏNS: Amb unes papereres noves, boniques, cómodes,... Ajudariem a la utilització d'aquestes i a fer més factible el fet de que les persones visquin amb un major benestar social. Els nens petits ja s'acostumarien a utlitzar-les, ja què si la seva visió d'una paperera és agradable, anirien a tirar la brossa diferent que si tinguessin una paperera fastigosa, plena d'escombraries.

Amb tot l'esmentat anteriorment considero que és molt d'important la renovació de les papereres al barri per a la millora de la higiene, l'accés a un entorn més sa per a un desenvolupament sostenible, el fet de ser més civics i de fer més còmoda la visió de les persones que viuen en aquest.

 

 


Necessites iniciar sessió o Registrar-te per fer comentaris.
  • Oriolense

    Jo crec que enlloc de posar més papereres hauríem d'educar la gent perquè no llanci les coses en qualsevol lloc, i encara més, que s'ho endugui a casa. Això seria utòpic si no fós que en altres països ja passa. Seria una ciutat neta amb menys despesa en neteja... Una inversió amb doble retorn!

    Sense respostes
Aquesta proposta no té notificacions.
No hi ha fites definides