Ajuntament de Tarragona

Tornar enrere

Peatonalitzar les dues coques superiors de la Rambla Nova

L'autor d'aquesta proposta considera que ja no ha de seguir recollint suports.
Revisa la seva explicació abans de donar-hi suport.
Oriolense Oriolense  •  16-11-2018  •    Sense comentaris
Esboç de la proposta
Esboç de la proposta


Codi de la proposta: TAR-2018-11-78

Els dos trams superiors de la Rambla Nova tenen un ús principalment peatonal, i es podrien peatonalitzar per guanyar espai als laterals, que plens de terrasses són impossibles de passar.

Centenars o milers de persones passegen cada dia pel tram inicial de la Rambla Nova (entre balcó del mediterrani i carrer Sant Francesc), en canvi el tram de cotxes tan sols serveix per aparcar uns 50 vehicles de no res i unes tantes motos.

Si s'impedeix el pas de vehicles es podria connectar el centre de la Rambla Nova amb els laterals i desplaçar totes les terrasses, així seria molt més agradable passejar pels laterals. A més seria més atractiu pel comerç, ja que més possibles compradors passejarien per davant els apradors.

L'accés a l'aparcament soterrani es faria per carrer Adrià, mentre que carrer Girona hauria de ser d'accés als veïns des de Rambla Vella.

L'actuació té un cost molt baix, ja que tan sols cal posar algunes pilones, un nou terra damunt de l'asfalt existent, i potser alguna zona jardinada més.

Proposta retirada per l'autor:

s'havia de posar a pressupostos participatius


Necessites iniciar sessió o Registrar-te per fer comentaris.
Aquesta proposta no té notificacions.
No hi ha fites definides