Pla estratègic de gastronomia de Tarragona
Enquestes de participació ciutadana i d'hostaleria
Quant a aquest procés
L’Ajuntament de Tarragona impulsa l’elaboració del Pla estratègic de gastronomia de Tarragona, emmarcat dins del Pla de sostenibilitat turística en destinació “Tarragona, entre el blau i el verd”, un projecte finançat pels Fons Europeus Next Generation en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència.
Aquest projecte té com a objectiu analitzar, planificar i desenvolupar accions que contribueixin a posar en valor la gastronomia local com a un element clau de la identitat cultural, econòmica i turística de la ciutat.
El Pla vol esdevenir una eina de planificació que permeti conèixer la situació actual del sector gastronòmic i hostaler, identificar-ne les oportunitats i reptes, i definir línies d’actuació estratègiques per potenciar-ne la competitivitat i la sostenibilitat.
Per garantir que el Pla reflecteixi la realitat i les necessitats del territori, el projecte incorpora processos participatius adreçats tant a la ciutadania com al sector de l’hostaleria, amb l’objectiu de recollir opinions, inquietuds i propostes que ajudin a construir una estratègia compartida per a una Tarragona més gastronòmica, sostenible i atractiva.
Compartir: