Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies. Per a més informació consulta aquí.
Vés al contingut principal
Logo oficial de Participa Tarragona
  • Català Triar la llengua Elegir el idioma
    • Castellano
Registra't Entra
  • Inici
  • Processos
  • Iniciatives
  • Ajuda
  • Històric

Pla estratègic de gastronomia de Tarragona

Enquestes de participació ciutadana i d'hostaleria

Fase 1 de 1
Recopilació de dades 17-10-2025 - 31-10-2025
Veure les fases
  • El procés
  • Enquesta - Gastronomia hostaleria Tarragona
  • Enquesta - Gastronomia ciutadania Tarragona

Enquesta - Gastronomia hostaleria Tarragona

Us agraïm 5 minuts del seu temps que ens seran de moltíssima utilitat per tal d’oferir-vos millores futures per al sector.


* Els camps obligatoris estan marcats amb un asterisc

Pas 1 de 5

El camp no pot estar en blanc
Continuar

Pas 2 de 5

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Estat de salut de l'hostaleria
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Ubicació geogràfica privilegiada.
Oferta gastronòmica variada i de qualitat.
Autenticitat i tradició en els plats i productes locals.
Població acollidora i hospitalària
Paisatges naturals i entorn atractiu per al turisme.
Gran diversitat d'allotjaments i serveis d'hostaleria.
Patrimoni històric i cultural interessant.
Compromís amb la sostenibilitat i el producte local.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Manca de la diversificació de l'oferta gastronòmica
Deficiències en la qualitat del servei al client
Escassetat de personal qualificat i dificultats per atraure i retenir talent
Manca de promoció i visibilitat de l'hostaleria de Tarragona a nivell regional, nacional i internacional
Desconeixement i poca valorització dels productes locals per part dels visitants
Limitacions en l'accessibilitat i manca d'adaptació a les necessitats de persones amb mobilitat reduïda
Dificultats per adaptar-se als canvis tecnològics i a l'ús de les plataformes en línia.
Problemes de coordinació i col.laboració entre els actors del sector (restaurants, allotjaments, empreses turístiques, etc.)
Manca de formació i capacitació continuada per als professionals de l'hostaleria
Impacte negatiu dels canvis estacionals en el turisme i la demanda
caret-left Enrere Continuar

Pas 3 de 5

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Millora de les infraestructures i les instal·lacions dels establiments hostalers.
Diferenciació de marca
Millora de la qualitat de la restauració local
Millora del servei i atenció al client en establiments
Relació amb productors locals
Posada en valor del producte local
Formació de treballadors
Valorització de l’ofici
Promoció i comercialització
Sostenibilitat
Digitalització
Millora de la col·laboració entre establiments i associacionisme
Millora de la col·laboració amb administracions
El camp no pot estar en blanc
El camp no pot estar en blanc
El camp no pot estar en blanc
Hi ha massa opcions seleccionades
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Falta de formació
Falta de compromís
No es vol treballar el cap de setmana
Els horaris
El talent marxa fora de la comarca
El camp no pot estar en blanc
caret-left Enrere Continuar

Pas 4 de 5

El camp no pot estar en blanc
caret-left Enrere Continuar

Pas 5 de 5

La informació recollida serà tractada de forma anònima i confidencial.

Responsable: BiM Consultors.
Finalitat: gestió i avaluació de l'enquesta Gastronomia hostaleria Tarragona.
Destinataris: Les seves dades no seran comunicades a tercers.

caret-left Enrere
Preguntes freqüents Accessibilitat Avís legal, privacitat i cookies

Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1 43003 Tarragona - Tel. 977296100 ajuntament@tarragona.cat

Amb llicència Creative Commons Web creada amb programari lliure.
Logo Decidim

Confirmar

D'acord Cancel·lar

Si us plau, inicia sessió

Inicia sessió amb Idcat
O

Registra't

Has oblidat la teva contrasenya?